Administratieve dienstverlening

Iedere ondernemer is verplicht een boekhouding te voeren om zodoende de noodzakelijke belastingaangiften te kunnen doen. Deze administratie mag op een stukje kladpapier gevoerd worden als maar duidelijk is hoe de noodzakelijke belastingaangiften tot stand zijn gekomen uit deze administratie. De administratie vormt dus de basis van deze belastingaangiften.

Maar de ondernemer van tegenwoordig die snel moet kunnen schakelen, beslissingen moet kunnen nemen over investeringen, financieringen, inspelen op nieuwe ontwikkelen etc. moet toch ook wel een goed en up to date inzicht in zijn boekhouding hebben. En een administratie voeren wordt vaak gezien als een vervelende en tijdrovende klus wat discipline en druk met zich meebrengt.

Goede boekhouding is van belang voor elke ondernemer

De boekhouding is dus niet alleen nodig om de noodzakelijke belastingaangiften te doen maar ook nodig om de ondernemer zijn onderneming goed te laten sturen, door te ontwikkelen, te voldoen aan verplichtingen naar leveranciers en afnemers etc.

Online boekhouden maakt het makkelijk

Met online boekhouden van Kubus kun jij je administratie digitaal goed, snel en makkelijk regelen. Papier wordt overbodig. Door digitaal te factureren met een gratis programma wordt alles gelijk verwerkt in je administratie. Hierdoor heb je continu inzicht in je financiële status. Wordt je administratie complexer, dan kun je kiezen voor een online administratieprogramma, waarmee je alles zelf kunt doen en de adviseur meekijkt en controleert.

Uiteraard is het ook mogelijk om via je telefoon makkelijk je administratie te raadplegen. Je hebt zo op ieder moment inzicht in je financiële situatie en kunt hier dus ook makkelijker in bijsturen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Heb je vragen over online boekhouden met ons pakket KubusOnline of wil je weten wat het kost en hoe het werkt? Vraag een offerte of meer informatie aan via rucphen@kubus.nl.

Administratiekantoor Kubus Rucphen

Afspraak Maken?

Bel ons gerust voor het maken van een kosteloze kennismaking.

 06 – 289 083 52

…of doe een terugbelverzoek!

We bellen u dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.